Putovanja | Go-Go Travel | Sitonija apartmani
5818
single,single-portfolio_page,postid-5818,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,
title

 

Sitonija apartmani

Category: Grčka

Sitonija apartmani 2014 je zajednička prezentacija svih većih mesta u ponudi naše agenije koja se nalaze na drugom prstu Halkidikija. Neos Marmaras, Toroni, Sarti, Nikiti, Kalamitsi i Metamorfozis su naše preporuke kada je u pitanju ponuda aranžmana iz kategorije Sitonija apartmani 2014

Ukoliko mislite da vam klasični aranžmani od 10 dana nisu dovoljni za odmor, možete pegledati neku ponudu iz kategorije

Sitonija 12 dana i Sitonija 15 dana

Za sezonu 2014 smo pripremili veći broj vila na Sitoniji u kojima je moguće rezervisati petnestodnevne aranžmane.

Letovanje na Sitoniji je poslednjih godina veoma popularno zbog toga što je ovaj prst Halkidiki poluostrva najinteresantniji onima koji žele da letuju nešto intimnije van uobičajene letnje gužve u ovom delu Grčke, kao i onima koji planiraju da provedu leto u Grčkoj sa svojim porodicama.

Sitonija se nalazi na poluostrvu Halkidiki, jednoj od najpoznatijih Grčkih turističkih regija. Ovo predivno poluostrvo Halkidikija, je smešteno izmedju poluostrva Kasandre na zapadu, i Atosa na istoku. Za Sitoniju kažu da je najsunčaniji seo severne Grčke. Predivne borove šume preovladjuju poluostrvom, i sa dugim peščanim plažama čine savršenu harmoniju. Najviši vrh poluostrva je “Mont Dragoudelis” visok 811 metara, sa koga se pruža predivan pogled na celo poluostrvo. Posebnu atrakciju čine romantični zalasci sunca predivnih boja, koji ostavljaju utisak da se zaista nalazite u blizini Atoskih bogova…Ime je dobila po “Sitonas”-u, koji je u starogrčkoj mitologiju bio sin Posejdona (boga mora).

Neverovatan pejzaž Sitonije će sigurno najviše pogodovati zaljubljenicima u prirodu koji bi hteli da pobegnu od civilizacije i provedu odmor u tišini. Ovde možete uživati u raznim rekreativnim aktivnostima kao što su: pešačenje, planinski biciklizam, jahanje, ronjenje, ribolov, sportovi na vodi…

Noćni život Sitonije je usko vezan za gradove, ali ima puno egzotičnih barova na plažama koji su razbacani širom poluostrva, a tu je i veći broj odličnih diskoteka, kafića, restorana, taverni…

Neos Marmaras je veći turistički centar, koji obiluje prelepim plažama u čijem zaledju su guste borove šume. Ima dve duge peščane plaže, gradsku i plažu “Paradiso”. Gradska plaža je u par navrata nagradjivana plavom zastavicom za kvalitet. Odlčan izbor za miran porodičan odmor, ali i za mlade koji vole da istražuju male skrivene plaže, i noćne izlaske u kafiće i klubove.

Toroni malo mesto u kome su pronadjeni ostatci antičkog grada, ima 2 km dugu peščanu plažu, more tirkizne boje, azurno nebo – idealno mesto za miran porodični odmor.

Nikiti se nalazi na zapadnoj obali Sitonije, izmedju Metamorfozisa i Neos Marmarasa. To je najstariji grad na Halkidikiju. Sastoji se iz starog i novog dela grada. Novi deo se nalazi uz dugu peščanu plažu, i u njemu su brojne prodavnice, restorani i kafići. Nikiti je mirno mesto, kao stvoreno za porodično letovanje, ali ga blizina Sartija i Meos Marmarasa čini zanimljivim i mladjim generacijama…

Sarti – nekada malo ribarsko naselje vremenom je izraslo u pravi turistički centar, prepun ugostiteljskih objekata. Plaža je dugačka preko tri kilometara. Sarti ima i puno mogućnosti za rekreativne aktvnosti kao što su izleti i vožnja biciklom po šumovitim brdima.

Kalamitsi je malo mirno mesto, idealno za opuštajući odmor, van gradske buke. Plaža je peščana i duga, a u blizini ima i puno malih egzotičnih plažica. Ukoliko ste željni ludog noćnog provoda, zaobidjite ovo mesto.

Metamorfozis se nalazi na početku Sitonije. Zovu ga još i vazdušna banja, jel se nalazi u podnožju predivne četinarske šume. Ovo tiho mesto je odlično za porodičan odmor. Plaža je peščano-šljunkovita, a na nekim mestima kamena, a zapadna strana omogućava sunčanje do kasnih popodnevnih sati.

60%

uštedite od 10 do 40%

 Sitonija Last Minute 

 

Ukoliko Vas zanimaju Neos Marmaras apartmani kliknite ovde

Sarti apartmani

Sarti vila Panorama 2014 (14 noći)

Sarti apartmani Panorama: vila se nalazi u starom delu grada, na blagom uzvišenju, sa koga se pruža prelep pogled na more i grad. Od plaže je udaljena 150 metara. Poseduje 1/2, 1/3 i 1/4 studije koji  imaju kuhinju, SAT/TV, klima uredjaj i veoma prostrane terase sa pogledom na more.

Sarti Panorama SLIKE

CENOVNIK vila Panorama 2014 (14 noći)

Sarti vila Janis 2014 (14 noći)

Sarti apartmani Janis: vila se nalazi na plazi, a 400 metara od centra grada. Poseduje 1/2, 1/3 studije i 1/4 i 1/5 apartmane. Sve smeštajne jedinice imaju kuhinju, kupatilo, TV i klima uredjaj.

Sarti Janis SLIKE

CENOVNIK vila Janis 2014 (14 noći)

Sarti vila Sarti Beach 2014 (9 i 14 noći)

Sarti apartmani Sarti Beach: apartmanski komplex koje se nalazi na samoj plaži, na 15 minuta šetnje od centra grada. Poseduje 1/2 i 1/3 studije i 1/4 apartmane. Sve smeštajne jedinice imaju kuhinju sa frižiderom, kupatilo sa tušem i toaletom, terasu.

Sarti Sarti Beach SLIKE

CENOVNIK vila Sarti Beach 2014 (9 i 14 noći)

Sarti Hotel Sarti Inn 2014 – first minute popust 15%

Sarti Hotel Sarti Inn je jedan od luksuznijih objekata u Sartiju. Nalazi se u centru grada, na 80 metara od plaže. Poseduje 1/2, 1/3 i 1/4 studije koji imaju čajnu kuhinju, TWC, TV, klima uređaj, bežični internet i prostranu terasu. Kupatila su moderno opremljena, sa tuš kabinom i fenom za kosu. Čišćenje studija je svaki drugi dan, a zamena peškira i posteljine na svaka tri dana. Objekat ima i bazen. dvgogot

Sarti Sarti Inn SLIKE

CENOVNIK 1 Hotel Sarti Inn 2014 - first minute popust 15%

CENOVNIK 2 Hotel Sarti Inn 2014

Sarti vila Apostolos 2014 – first minute popust – 15%

Sarti apartmani Apostolos: vila se nalazi u novom delu grada, 50 metara od plaže. Poseduje 1/2, 1/3, i 1/4 apartmane koji imaju kompletno opremljenu kuhinju, TV, klima uređaj, kupatilo i terasu. Pojedine sobe imaju bočni pogled na more ili baštu.

Sarti Apostolos SLIKE

CENOVNIK Vila Apostolos 2014 - first minute popust - 15%

Sarti vila Dora 2014 – first minute popust – 15%

Sarti apartmani Dora: vila se nalazi na samoj plaži u drugom redu kuća. Poseduje 1/2, 1/3 poluapartmane i 1/4 i 1/4+1 duplex apartmane, od kojih pojedini imaju pogled na more. Sve sme[tajne jedinice imaju kompletno opremljenu kuhinju, terasu, SAT TV (sa srpskim kanalom), TWC,  klima uređaj. Vila ima parking, a u prizemlju je super market.

Sarti Dora SLIKE

Vila Dora 2014 - first minute popust - 15%

Sarti vila Kostas 2014 – first minute popust – 15%

Sarti apartmani Kostas: vila se nalazi u starom delu grada, na 20m od plaže. Poseduje 1/2, 1/3 studije i 1/4 duplex apartmane (sa pogledom na more). Sve smestajne jedinice imaju opremljenu kuhinju, TV i klima uređaj. Posteljina se menja na 5 dana.

Sarti Kostas SLIKE

Vila Kostas 2014 - first minute popust - 15%

Sarti vila Simos 2014 – first minute popust – 15%

Sarti apartmani Simos: vila je od plaže udaljena šesdeset metara od plaže, a smeštena je u starom delu grada. Poseduje 1/2, 1/3 studije koji imaju kompletno opremljenu kuhinju, televizor i klima uređaj. Vila ima jako lepo dvorište, a peškiri i posteljina se menjaju na pola smene. Besplatno korišćenje bazena susednog hotela.

Sarti Simos SLIKE

Vila Simos 2014 - first minute popust - 15%

Sarti vila Sartios 2014 – first minute popust – 10%

Sarti apartmani Sartios: vila se nalazi nedaleko od glavnog trga, u mirnoj ulici, na 100 metara od plaže. Poseduje 1/2, 1/3 i 1/3+1 studije koji imaju terasu, čajnu kuhinju, TWC, TV, Wi-Fi internet i klima uredjaj. Posteljina se menja na 5 dana.

Sarti Sartios SLIKE

Pogledajte CENOVNIK vila Sartios 2014 - first minute popust - 10%

Sarti vila Afroditi 2014 – first minute popust – 10%

Sarti apartmani Afroditi: nov objekat koji se nalazi se starom delu Sartija, u mirnoj ulici u blizini glavnog trga i crkve, 100 m od plaže. Poseduje 1/2 i 1/3 studije koji imaju čajnu kuhinju, TWC, TV i klima uredjaj. Posteljina se menja svakih 5 dana.

Sarti Afroditi SLIKE

Pogledajte CENOVNIK vila Afroditi 2014 - first minute popust - 10%

Sarti vila Jorgos 2014 – first minute popust – 10%

Sarti apartmani Jorgos: vila se nalazi u mirnoj ulici u centru grada, na 60 m od plaže. Poseduje 1/2 i 1/3 studije koji imaju čajnu kuhinju, TWC, TV i klima uredjaj. Ispred je veoma lepo uredjeno dvorište. Posteljina se menja svakih 5 dana.

Sarti Jorgos SLIKE

CENOVNIK vila Jorgos 2014 - first minute popust - 10%

Sarti vila Evangelia 2014 – first minute popust – 10%

Sarti apartmani Evangelia: vila se nalazi se u novijem i mirnom delu Sartija, 30 metara od peščane plaže. Do centra grada treba nekoliko minuta laganog hoda. Poseduje 1/2 i 1/3 studije koji imaju terasu, čajnu kuhinju, TWC, TV i klima uredjaj. Sa većine terasa vidi se more. Posteljina se menja na 5 dana.

Sarti Evangelia SLIKE

CENOVNIK vila Evangelia 2014 - first minute popust - 10%

Sarti vila Stella 2014 – first minute popust – 10%

Sarti apartmani Stella: vila se nalazi u novom delu Sartija, u mirnoj ulici, na 50 metara od plaže. Poseduje 1/4 duplex apartmane koji imaju kuhinj, TWC, TV i klima uredjaj. U dvorištu vile se nalazi roštilj koji gosti mogu da koriste. Posteljina se menja svakih 5 dana.

Sarti Stella SLIKE

CENOVNIK vila Stella 2014 - first minute popust - 10%

Sarti vila Malama 2014 – first minute popust – 10%

Sarti apartmani Malama: vila se nalazi u mirnom kraju novog dela Sartia, na 80 metara od plaže. Poseduje 1/4 duplex apartmane (ukupno 5 ležaja) koji imaju kuhinju, TWC, TV i klima uredjaj. Posteljina se menja svakih 5 dana.

Sarti Malama SLIKE

CENOVNIK vila Malama - first minute popust - 10%

Sarti vila Maria 2014 – first minute popust 10%

Sarti apartmani Maria: vila se nalazi u starom delu grada, na 200 metara od plaže. Poseduje 1/2, 1/3 i 1/4 studije koji imaju terasu, čajnu kuhinju, TWC, TV, klima uredjaj i wi-fi internet. Posteljina se menja na 5 dana.

Sarti Maria SLIKE

CENOVNIK vila Maria 2014 - first minute popust 10%

Sarti vila Theo 2014 – first minute popust 10%

Sarti apartmani Theo: vila se nalazi se u maloj ulici u centru starog dela grada, 80 metara od plaže. Poseduje 1/2, 1/3 i 1/4 studije koji imaju terasu, čajnu kuhinju, TWC, LCD TV, wi-fi internet i klima uredjaj. Promena posteljine i čišćenje na 5 dana.

Sarti Theo SLIKE

CENOVNIK vila Theo 2014 - first minute popust 10%

Sarti vila Arhon 2014

Sarti apartmani Arhon: vila se nalazi u novom delu Sartija, u mirnoj uličici. Od plaže je udaljena 60 m, dok do centra treba oko 5 minuta lagane šetnje. Poseduje 1/2 i 1/3 studije koji imaju čajnu kuhinju, TWC, klima uredjaj i terasu. Posteljina se menja svakih 5 dana.

Sarti Arhon SLIKE

CENOVNIK vila Arhon 2014

Sarti vila Four Seasons 2014

Sarti apartmani Four Seasons: vila se nalazi u starom delu grada, 100 metara od plaže, u mirnom delu. Poseduje 1/2, 1/3 i 1/4 studije koji imaju terasu, čajnu kuhinju, TWC, TV i klima uredjaj.

Sarti Four Season SLIKE

CENOVNIK vila Four Season

 

Psakoudia apartmani

Psakoudia Vila Porto Psakoudia 2014 – first minute popust – 10%

Psakoudia apartmani Porto Psakudia: vila je smeštena na ulazku u mesto, na samoj plaži. Poseduje 1/2+1 studije i 1/3+1 i 1/4 apartmane, od kojih neki imaju pogled na more. Sve smeštajne jedinice imaju kompletno opremljenu kuhinju, TV, klima uredjaj, wi-fi internet i balkon. Posteljina i peškiri se menjaju na pet dana. Vila ima svoje ležalje i suncobrane na plaži čije je korišćenje besplatno.

Psakoudia Porto Psakoudia

CENOVNIK vila Porto Psakoudia 2014 - first minute popust - 10%

Psakoudia vila Kontessa

Psakoudia apartmani Kontessa: vila je smeštena u centralnom delu Psakudije, minut laganog hoda do mora. Poseduje 1/2 i 1/3 studije i 1/4 apartmane. Sve smeštajne jedinice imaju terasu, čajnu kuhinju, TWC, TV i klima uredjaj. U dvorištu je roštilj i tuš. Posteljina i peškiri se menjaju svakih 5 dana.

Psakoudia Kontesa SLIKE

Pogledajte CENOVNIK vila Kontessa

Psakoudia vila Merilena

Psakoudia apartmani Merilena: vila je od plaže udaljena 10 metara. Poseduje 1/3 i 1/4 apartmane koji su kompletno opremljeni. Posteljina i peškiri se menjaju svakih 5 dana.

Psakoudia Merlina SLIKE

Pogledajte CENOVNIK vila Merilena

 

Kalamitsi apartmani

 

Kalamitsi vila Kalamitsi studios 2014 – first minute popust – 10%

Kalamitsi apartmani Kalamitsi Studios: vila je od plaže udaljena sto metara. Poseduje 1/2, 1/3 studije i 1/4 apartmane. Sve smeštajne jedinice imaju čajnu kuhinju, TWC, TV, klima uredjaj, komarnike i terasu (većina sa pogledom na more). Ispred vile je lepo uredjeno dvorište, roštilj i parking. Zamena posteljine i peškira je na pet dana.

Kalamitsi Kalamitsi Studios

CENOVNIK Vila Kalamitsi studios 2014 - first minute popust - 10%

Kalamitsi vila Paradiso 2014 – first minute popust 10%

Kalamitsi apartmani Paradiso: vila je izuzetno lepo i ukusno nameštena, udaljena je 80 metara od prelepe peščane plaže. Poseduje 1/2, 1/3 i 1/4 studije koji imaju terasu, opremljenu kuhinju, TWC, TV i klima uredjaj. Ispred je prostrano travnato dvorište sa prostorom za druženje i roštiljem, kao i sopstveni parking. Posteljina i peškiri se menjaju na 5 dana.

Kalamitsi Paradiso SLIKE

CENOVNIK vila Paradiso 2014 - first minute popust 10%

Kalamitsi vila Magda

Kalamitsi apartmani Magda: vila se nalazi na 80m od plaže u najlepšem delu Kalamicija. Poseduje 1/2, 1/3 i 1/4 studije koji su na spratu. Sve smeštajne jedinice imaju SAT TV i klima uredjaj, a ispred je uredjeno travnato dvorište sa roštiljem.

Kalamitsi Magda SLIKE

Pogledajte CENOVNIK vila Magda

 

Toroni apartmani

Toroni Blue Sea 2014 – first minute popust – 15%

Toroni apartmani Blue Sea (Basil) su u sastavu kompleksa Blue Sea Hotels. Nalaze se na plaži. Poseduje 1/3, 1/3+1 studije, i 1/4 i 1/5 apartmane. Sve smeštajne jedinice imaju opremljenu kuhinju, frižider, kupatilo, TV i klima uređaj. Pojedini imaju pogled na more, a zamena posteljine je na pet dana. Hotelski kompleks sadrži: igralište za decu, restoran, bazen, parking…

Toroni Blue Sea SLIKE

Toroni Blue Sea 2014 - first minute popust - 15%

Toroni vila Dimitris

Torini apartmani Dimitris su od plaže udaljene 2 minuta hoda. Poseduju 1/2, 1/3 i 1/4 studije koji imaju kuhinju, kupatilo, terasu sa garniturom za sedenje, TV, klimu i wi-fi internet.

Toroni Dimitris SLIKE

Pogledajte CENOVNIK vila Dimitris

 

Gerakini apartmani 2014

 

Gerakini Hotel Liotrivi Beach 2014 – first minute popust 10%

Gerakini hotel Liotrivi Beach  se nalazi uz samu peščanu plažu. Poseduje 1/2 i 1/2+1 studije i 1/4 apartmane. Sve smeštajne jedinice imaju opremljenu mini kuhinju, kupatilo, TV uredjaj, Wi-Fi, klima uredjaj i terasu. Vila ima ogradjeni parking.

Gerakini Liotrivi Beach SLIKE

CENOVNIK hotel Liotrivi beach 2014 - first minute popust 10%

 

Metamorfozis apartmani 2014

Metamorfozis vila Reveka 2014

Metamorfozis apartmani Reveka se nalazi na minut hoda od plaže. Poseduje 1/2, 1/3 i 1/4 apartmane koji imaju kuhinju, kupatilo, TV uredjaj, klima uredjaj i terasu.

Metamorfozis Reveka SLIKE

CENOVNIK vila Reveka 2014

Metamorfozis vila Eva Maria 2014 – first minute popust 10% (12 noći)

Metamorfozis apartmani Eva se nalazi na 5 minuta hoda do plaže. Poseduje 1/2 studije i 1/2, 1/3 i 1/4 apartmane.  Sve smeštajne jedinice imaju opremljenu mini kuhinju, kupatilo, TV uredjaj, Wi-Fi, klima uredjaj i terasu. Vila ima parking.

Metamorfozis Eva Maria SLIKE

CENOVNIK vila Eva Maria 2014 - first minute popust 10%

Metamorfozis vila Kostas (4-You) 2014 – first minute popust 10% (12 noći)

Metamorfozis apartmani Kostas (4-You): vila se nalazi na 4  minuta hoda do plaže. Poseduje 1/2 studije i 1/2, 1/3 i 1/4 apartmane.  Sve smeštajne jedinice imaju opremljenu mini kuhinju, kupatilo, TV uredjaj, Wi-Fi, klima uredjaj i terasu. Vila ima bazen.

Metamorfozis Kostas SLIKE

CENOVNIK vila Kostas (4-You) 2014 - first minute popust 10% (12 noći)

Metamorfozis vila Petridis Beach 2014 – first minute popust 10% (12 noći)

Metamorfozis apartmani Petridis Beach: vila se nalazi na par minuta hoda do plaže. Poseduje 1/2, 1/3 i 1/4 apartmane.  Sve smeštajne jedinice imaju opremljenu mini kuhinju, kupatilo, TV uredjaj, Wi-Fi, klima uredjaj i balkon. Vila ima i zajedničku natkrivenu terasu.

Metamorfozis Petridis Beach

CENOVNIK vila Petridis Beqch2014 - first minute popust 10% (12 noći)

Metamorfozis vila Petridis Village 2014 – first minute popust 10% (12 noći)

Metamorfozis apartmani Petridis Village: vila se nalazi na 6-7 minuta hoda do plaže. Poseduje 1/2, 1/3 i 1/4 apartmane.  Sve smeštajne jedinice imaju opremljenu mini kuhinju, kupatilo, TV uredjaj, Wi-Fi, klima uredjaj i terasu.

Metamorfozis Petridis Village

CENOVNIK vila Petridis Village 2014 - first minute popust 10% (12 noći)

Nikiti vila Aleksandra 2014 – first minute popust 10%

Nikiti apartmani Aleksandra: Vila se nalazi na 80m do mora, u mirnom delu Nikitija, a izlazi na najlepši deo plaže. Poseduje 1/2, 1/3 i 1/4 studije, 1/2, 1/3 i 1/4 apartmane i 1/4 duplex apartmane koji su smešteni u par zgrada. Svi studiji i apartmani imaju LCD TV, SAT TV, besplatan WI-FI internet, kompletno opremljenu kuhinju, klima uredjaj i prostrane terase. Vila ima veliko dvorište, parking i tuš u dvorištu.

Nikiti Aleksandra SLIKE

CENOVNIK vila Aleksandra 2014 - first minute popust 10%

Share Button