Putovanja | Go-Go Travel | Platamon apartmani
5776
single,single-portfolio_page,postid-5776,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,
title

 

Platamon apartmani

Category: Grčka

Platamon apartmani 2015 su jedna od naših preporuka za leto 2015.
Ovaj mali gradić se nalazi u blizini gorostasne planine planine Olimp i pripada Olimpijskoj regiji, jednoj od najpoznatijih turističkih regija Grčke. Ime je dobio po platanima, drveću koje se nalazi svuda naokolo.

Platamon ima mnogo manjih uskih ulica, leti prepunih turista koji obilaze veliki broj radnji sa suvenirima i druge ugostiteljske objekate. I pored jakog turističkog razvoja, Platamon je uspeo da sačuva svoju autentičnost Grčkog ribarskog mesta. Najznačajnija atrakcija u gradu je čuvena tvrdjava “Platamon”, koja datira još iz Venecijanskog doba.

Gradska plaža je šljunkovita, a more kristalno čisto, tako da možete prebrojati kamenčiće i na velikoj dubini. U blizini se nalaze dve peščane uvale, a svakako najpoznatija je plaža ka Nei Poriju, koja spada u najveće plaže u Grčkoj.

Na našoj stranici Platamon apartmani 2015 možete dobiti dosta informacija o smeštaju za Platamon letovanje 2015. Preporuka je da posetite organizovane ili individualne izlete ka Atini, Solunu, Skiatosu, Meteorima, Dionu, Olimpu…

60%

uštedite od 10 do 40%

 Platamon Last Minute 

PLATAMON LETO 2015

Platamon vila Despina 2014 – first minute popust 15%

Platamon apartmani Despina - vila se nalazi u centru Platamona. Poseduje 1/2 i 1/3 studije koji imaju opremljenu kuhinju, kupatilo, TV uredjaj, klima uredjaj i terasu.

Platamon Despina SLIKE

CENOVNIK Vila Despina 2014 - first minute popust 15%

Platamon vila Fani 2014 – first minute popust 15%

Platamon apartmani Fani - vila se nalazi na početku glavne ulice Platamona. Od prve plaže je udaljena 1 minut hoda. Poseduje 1/3, 1/4 i 1/4+1 studije i 1/4 i 1/4+1 duplex apartmane. Sve smeštajne jedinice su dobro opremljene, imaju peglu, dasku za peglanje, kafemat, ketler za zagrevanje vode, toster, veliki frižider sa zamrzivačem, kupatilo, terasu, TV i klima uređaj, internet.

Platamon Fani SLIKE

CENOVNIK Vila Fani 2014 - first minute popust 15%

Platamon vila Vasiliki

Platamon apartmani Vasiliki - vila se nalazi na 200m od obale i poseduje 1/2, 1/3 i 1/3+1 studije koji imaju čajnu kuhinju, kupatilo, fen, besplatan internet signal, TV, klima uredjaj i terasu.

Platamon Vasiliki SLIKE

Pogledajte CENOVNIK Vila Vasiliki

Platamon vila Vaya

Platamon apartmani Vaya - vila se nalazi na 250m od mora i poseduje 1/2-3 i 1/3-4 studije i 1/4-5 apartmane. Sve smeštajne jedinice imaju čajnu kuhinju, kupatilo, fen, SAT TV, klima uredjaj i balkon. Vila poseduje parking i prostrano dvorište sa roštiljem, kao i besplatan internet signal.

Platamon Vaya SLIKE

Pogledajte CENOVNIK Vila Vaya

Platamon vila Dora

Platamon apartmani Dora - vila se nalazi na 100m od mora i poseduje 1/2 i 1/3 apartmane i 1/4-5-6 duplex apartmane. Sve smeštajne jedinice imaju čajnu kuhinju, kupatilo, SAT TV, klima uredjaj i balkon.

Platamon Dora SLIKE

Pogledajte CENOVNIK Vila Dora

Platamon vila Mihalis

Platamon apartmani Mihalis - vila se nalazi na 300m od mora i centra. Poseduje 1/2, 1/3, 1/4 i 1/5 studije koji imaju čajnu kuhinju, kupatilo, TV, klima uredjaj.

Platamon Mihalis SLIKE

Pogledajte CENOVNIK Vila Mihalis

Share Button