Putovanja | Go-Go Travel | Nei Pori Olympic House
Olympic House je već 4 godina standardna vila u našoj ponudi. Ukoliko se odlučite da letovanje provedete u Nei Poriju, trebalo bi je razmotriti. Prema mišljenju starih gostiju...
Nei Pori vila Olympic House
10803
page,page-id-10803,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,

Nei Pori Olympic House

 

Nei Pori hotel-apartman Olympic House

Nei Pori Vila Olympic House - jedna od najprodavanijih vila iz naše prošlogodišnje ponude. Smeštaj u kome imamo najveći broj zadovoljnih klijenata, a ogroman broj medjusobnih preporuka izmedju starih i novih gostiju. Po anketi o stepenu zadovoljstva klijenata, koju radimo na kraju sezone, vila Olympic House pruža veoma dobar odnos cene i kvaliteta.

Olympic House se nalazi u samom centru Nei Porija, na samoj plaži. Poseduje 1/2 i 1/3 studije i 1/4+1 i 1/4+2 garsonjere. Studiji imaju dva ili tri ležaja i kuhinju koja se nalazi u istoj prostoriji. “Garsonjere” su u stvari poluapartmani, kod kojih je kuhinja fizički odvojena od spavaćeg dela, ali su svi ležajevi u istoj prostoriji. Svi studiji i poluapartmani su veoma prostrani (u odnosu na broj kreveta koji poseduju), klimatizovani su (klima uredjaj se ne doplaćuje), imaju wi-fi interneti i tv. Kuhinja je dobro opremljena posudjem i priborom. Peškiri su obavezni u svakom kupatilu. Skoro sve terase imaju direktni ili bočni pogled na more, plažu i šetalište.

Naše smeštajne jedinice se nalaze na prvom, drugom i trećem spratu. Lift je stalno u funkciji, tako da su gosti sa trećeg sprata u velikoj prednosti zbog odličnog pogleda. Recepcija radi veći deo dana. Iako je na odličnoj lokaciji, u samom centru, poseduje parking, a buka je svedena na minimum.

Olympic House se stvarno može pohvaliti čistoćom i urednošću.

Nei Pori Olympic House SLIKE

pogledajte ostale vile iz kategorije Nei Pori Apartmani

Nei Pori apartmani