Putovanja | Go-Go Travel | Najjeftinije putno osiguranje
Putno osiguranje - 30% popusta, online polisa za samo 5 minuta. Plaćanje online, e-bankingom, uplatnicom
Putno osiguranje,najjeftinije putno osiguranje,najpovoljnije putno osiguranje, online putno osiguranje
16635
single,single-portfolio_page,postid-16635,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,
 

Go-Go travel – putno osiguranje

Category:

Putno osiguranje

Go-Go travel – najjeftinije putno osiguranje

Kupovinom on-line polise putno – zdravstvenog osiguranja, uštedećete vaše vreme i novac. Potrebno je da popunite formular koji se nalazi ispod, nakon čega će Vam e-mailom stići instrukcija za uplatu. Uplatu možete izvršiti on line (e-bankingom), ili u bilo kojoj banci, menjačnici, pošti, opštom uplatnicom, nakon čega polisu u pdf formatu šaljemo e-mailom. Ukoliko želite možete je odštampati na bilo kom štampaču (može i crno-belom). Polisa je važeća i ako nije odštampana.

Putno Osiguranje - On Line Formular

Molimo Vas da precizno popunite sva polja

Iznos osigurane sumeUpoznat (upoznata) sam sa opštim uslovima osiguranja, upoznat (upoznata) sam sa navodima iz informatora i obaveštenja o zaštiti podataka ličnosti i obrade ovih podataka u marketinške svrhe, saglasan (saglasna) sam sa njima, u moje ime i u ime mojih saputnika


Informator za osiguranika možete ogledati ovde

Uslove osiguranja pomoći na putovanju pogledajte ovde

Obaveštenje o obradi podataka ličnosti možete pogledati ovde

Posebne uslove vezane za COVID 19 možete pogledati ovde

Putno-zdravstveno osiguranje cene:

Putno zdravstveno osiguranje koje pokriva 15.000e za 10 dana košta:

- 1.260 din za odrasle (19-75 godina),

- 2.555 din za porodicu sa jednim detetom

- 2.927 din za porodicu sa dva deteta…

Putno zdravstveno osiguranje koje pokriva 30.000e za 10 dana košta:  

- 1.597 din za odrasle (19-75 godina),

- 3.176 din za porodicu sa jednim detetom

- 3.643 din za porodicu sa dva deteta…

Postoje mnogo različitih varijanti, na osnovu kojih možete ostvariti pogodnosti (1 odrasla osoba sa 1, 2, 3 ili 4 deteta, 2 odraslih i 1, 2, 3 ili 4 deteta, stariji od 75 godina, grupne polise…)

Detaljni cenovnik (u pdf-u), sa svim varijantama putnog osiguranja – kliknite ovde

Ovde možete pogledati spisak i kontakt podatke zdravstvenih ustanova u pojedinim državama i regionima, kojima se možete obratiti ukoliko budete imali putno-zdravstvenih problema. Napominjemo da ovo nije konačan spisak.  Grčka, Turska, Egipat, Bugarska  

Sva pitanja vezana za putno-zdravstveno osiguranje možete postaviti telefonom na: +381 62 330700

Ugovore o prodaji polisa imamo sa više osiguravajućih kuća (Milenijum, Uniqa, DDOR)

Najčešće postavljana pitanja

1. Da li je polisa koju dobijam e-mailom i koju sam štampam na svom štampaču, validna?

- Da. Do pre par godina, polise su bile na papiru i ispisivale su se ručno. To je oduzimalo dosta vremena, dešavale su se brojne greške, zahtevalo je fizički odlazak do agencije ili osiguranja… Sada polise radimo elektronski. Pdf polisa koju dobijate e-malom je potpuna identična onoj koju bi Vam odštampali dolaskom u našu (ili bilo koju drugu) agenciju. Kada Vam je pošaljemo, možete je sami odštampati na bilo kom štampaču (čak i crno-belom). Polisa je važeća čak i kada nije odšampana. Možete je odšampati tek u slučaju da Vam zatreba. Elektonska polisa sadrži pečat i u potpunosti je pravno važeća.

2. Koliko vremena mi je potrebno da dobijem polisu?

- Popunjavanjem on-line formulara, stiže nam Vaša prijava. Potrebno nam je otprilike petnestak minuta kako bi Vam poslali profakturu sa instrukcijom za plaćanje. Nakon toga je potrebno je da izvršite uplatu. Polise se šalju u prepodnevnim časovima, za sve uplate koje su bile predhodnog dana.

3. Ovog trenutka krećem na put. Hitno mi je potrebna polisa. Za koliko vremena je najbrže mogu dobiti?

- Ukoliko Vam je bitno da polisu dobijete odmah, poželjno je da nas sms-om (na +38162330700) obavestite da ste popunili formular i da Vam je hitno. Instrukciju za uplatu ćemo Vam odmah dati (poslati e-mailom, poslati sms-om, izdiktirati telefonom…). Sredstva možete uplatiti e-bankingom, ili u nekoj banci ili pošti (u Beogradu, pošta koja se nalazi u Takovskoj 2,  preko puta Skupštine, radi 24h dnevno). Ukoliko ste uplatu izvršili e-bankingom, potvrdu o izvršenom-predatom nalogu za prenos (ili “printscreen” ekrana na kome se vidi uplata) nam šaljete na email adresu sa koje ste dobili profakturu ili viberom na +38162330700. Ukoliko plaćate u banci ili pošti, uplatnicu kojom ste izvršili uplatu skenirate ili slikate mobilnim telefonom i pošaljete na e-mail adresu sa koje ste dobili profakturu ili Viberom na +38162330700. Obavestite nas sms-om (na +38162330700) da je uplata izvršena i slika uplatnice poslata. U tom slučaju ne čekamo da se sredstva pojave na našem računu već polisu šaljemo odmah. Na ovaj način, polisu i profakturu možemo poslati svakim čak i van radnog vremena agencije i vikendom. Molimo Vas da ovo ne zloupotrebljavate, već koristite kada Vam je zaista HITNO (polisa kreće od danas).

4. Da li odrasli i deca mogu koristiti porodičnu polisu, ukoliko odrasli nisu u braku, stanuju na različitim adresama, različito se prezivaju ili uopšte nisu roditelji dece koju vode?

- Da. Pored klasičnih varijanti, kada putuju jedan ili oba roditelja i deca, porodična polisa se takodje može koristiti i kada putuju: jedna odrasla osoba i dete (deca) koji nisu u srodstvu, dve odrasle osobe i dete (deca) koji nisu u srodstvu (važno je da odrasli budu različitog pola)

5. Da li je potrebno da platim lekarsku uslugu u inostranstvu, pa da čekam refundaciju kada se vratim u Srbiju, ili sve završavam besplatno?

- Ukoliko imate potrebe za lekarskom uslugom, poželjno je da pozovete kol centar, koji je na srpskom jeziku i radi bez prestanka 24h dnevno (broj telefona se nalazi na polisi). Iz kol centra će Vas uputiti u najbližu ambulantu gde Vam mogu pomoći i gde nećete platiti. U praksi, ukoliko ste u nekoj destinaciji koju naši turisti često posećuju (Grčka, Turska, Bugarska, Egipat… veći evropski gradovi…), besplatnu lekarsku uslugu možete dobiti u skoro svim bolnicama i ambulantama. Ukoliko putujete u neku zemlju u koju ne zalaze baš često turisti (neka egzotična destinacija, ili mesto koje nije klasična turistička destinacija) može se desiti da će Vam u lokalnoj ambulanti tražiti da platite račun. U tom slučaju je bitno da predhodno pozovete kol centar, navedete Vašu lokaciju i oni će Vam dati dalje instrukcije. Ovo se odnosi i na državne zdravstvene ustanove u Crnoj Gori. U svakom slučaju, ukoliko je neophodno da platite, novac će Vam u celosti biti refundiran po popravku u Srbiji. U praksi je ovo redak slučaj. Napominjemo da su ovakvi uslovi putnog osiguranja skoro identični kod bukvalno svih osiguravajućih kuća u Srbiji.

6. Da li mogu preko Go-Go travel-a uzeti putno-zdravstveno osiguranje, ukoliko sam aranžman već uplatio u drugoj agenciji?

- Da. Putno-zdravstveno osiguranje nije vezano za aranžman. Možete uplatiti aranžman u bilo kojoj agenciji, a preko nas uzeti putno-zdravstveno osiguranje.

 

Ukoliko imate još neko pitanje, možete nas kontaktirati telefonom na  062330700 ili e-mailom na  info@go-go.rs

  piggybank2

Da li je neophodno putno osiguranje?

Potrudili ste se da nadjete dobar smeštaj za Vaš odmor, obišli nekoliko agencija, proveli sate na internetu tražeći i napravili najuži izbor. Aranžman će izaći malo skuplje nego što ste planirali, ali skrpićete se već nekako. Sutra uplaćujete. Razmišljajući da li je računica obuhvatila sve troškove, setite se neizbežne birokratije: zeleni karton, medjunarodna vozačka, putno-zdravstveno osiguranje. Vozačka Vam verovatno važi još od prošle godine, zeleni karton u svakom slučaju morate platiti – ukoliko ga ne ukinu u medjuvremenu (ili ići u Grčku preko Bugarske). Putno osiguranje je ono što ne možete izbeći. Putno zdravstveno osiguranje nije obavezno za putovanje u inostranstvo, ali birokratija Evropske unije je dala “preporuku”  turistima, da sa sobom nose polisu putnog osiguranja pri ulasku u neku zemlju Unije. To znači sledeće: niste izvadili polisu, došli ste na granicu, carinik će Vam “možda” potražiti polisu na uvid i ukoliko je nemate, najverovatnije će Vas uputiti u obližnju agenciju koja izdaje putne polise (a čiji vlasnik je njegov poznanik prim.aut.), gde će Vam naplatiti primetno veću cifru za osiguranje, nego obično. Kako biti osiguran, a proći najjeftinije?

Najjeftinije putno osiguranje

Cena putnog osiguranja bi trebalo da zavisi od iznosa na koji ste osigurani. Ukoliko odlučite da se osigurate na primer na

  • * 35.000 e, cena polise će biti od 1100 do 1.550 dinara (u zavisnosti od poslovne politike osiguravajuće kuće),
  • * 15.000e, cena će biti oko 900-1.200 dinara.

Pomislićete, neću valjda zbog 300-500 dinara razlike u ceni, rizikovati 20.000 e razlike u premiji. Komplikovana računica osiguravajućih kuća  (koju oni veoma vešto kriju) kaže: 80% korisnika (na sreću) uopšte ne upotrebi polisu, a od 20% onih koji zatraži neku lekarsku pomoć, u ogromnoj većini (99% njih) plati lekarske usluge manje od 150e. Iz ovoga se vidi da je ta razlika u ogromnoj meri samo formalna, a premija od 35.000e takoreći nikada naplaćena (ili u zanemarljivo malom broju).

80%

Procenat neiskorišćenja polise - 80%

samo 0.02% imaoca polise naplati od osiguranja više od 150e  
Putno osiguranje je potrebno da imate prvenstveno zbog visokih cena lekarskih usluga u inostranstvu, ali je nije baš neophodno da plaćate skuplje ukoliko postoji način za on-line uštedu.

Da li postoji potpuno besplatno putno osiguranje?

Ukoliko ste državljanin Srbije, a letujete u Crnoj Gori, imate pravo na refundaciju troškova lečenja koje je nastalo na letovanju, a na osnovu medjudržavnog sporazuma Srbije i Crne Gore. Ovo pravo nije baš lako ostvariti, iz razloga što je potrebno da Vam se pre putovanja od strane našeg socijalnog izda potvrda, na osnovu koje (uz račun lečenja) po povratku vršite potraživanje. Problem je u tome što kada im tražite tu potvrdu, oni Vam kažu ili da dodjete za mesec – dva, ili Vas šetaju od šaltera, dok ne dignete ruke. Ukoliko ste uporni, izguraćete proceduru do kraja

logo mail-01

Share Button